3D uitlijnen

Zeer geavanceerd

Wist u dat u uw auto bij VDG Autoservice via 3D techniek kunt uitlijnen? Dit is de meest geavanceerde manier om uw auto in balans te krijgen. Moet u overmatig bijsturen om uw auto recht op de weg te houden? Merkt u dat u vermoeid wordt als u een tijdje achter het stuur heeft gezeten? Dan is de kans groot dat uw auto niet goed uitgelijnd is. Maak in dat geval snel een afspraak bij VDG Autoservice. Wij gaan uw auto graag via 3D techniek uitlijnen.

Wanneer is er sprake van een foutieve uitlijning?

Het is heel goed te testen of uw auto niet goed uitgelijnd is. Laat bijvoorbeeld, op een rustige plek, uw stuur even kort los. Trekt uw auto dan naar rechts of links? Dan is een afspraak voor het 3D uitlijnen van uw auto zeer verstandig. Ziet u ernstige slijtage optreden aan uw banden? Ook dan heeft u wellicht te vaak het stuur moeten corrigeren. 3D Uitlijnen is dan de oplossing. Het kan ook zo zijn dat de uitlijning van uw auto door slechts één incident scheefgetrokken is. U heeft bijvoorbeeld een stoeprand geraakt. Of u bent in een kuil gereden. Dan is een juiste uitlijning dé remedie om weer veilig de weg op te kunnen. En verdere slijtage tegen te gaan. 3D Uitlijnen is tot slot noodzakelijk als u nieuwe wielen heeft laten monteren. De hele wielophanging moet immers gelijkgesteld zijn.

Het belang van een goede uitlijning

Misschien vraagt u zich af of enige slijtage aan banden nou daadwerkelijk wel zo’n groot probleem is. Wij leggen het u graag uit. Als uw banden slijtage oplopen, zal dit – zonder het 3D uitlijnen van uw banden – steeds verergeren. Dit kan uiteindelijk dusdanige schade teweeg brengen dat uw banden compleet vervangen moeten worden. Dit kost u uiteindelijk alleen maar meer. Over een duur kostenplaatje gesproken. Als u steeds uw wegligging moet corrigeren vanwege een foutieve uitlijning, verhoogt uw brandstof gebruik enorm. En dan hebben we het nog niet eens over rijcomfort gehad. Kortom, als u wilt dat uw banden langer mee gaan; kies dan voor 3D uitlijnen.

Voordelen van 3D uitlijnen

Een juiste uitlijning is erg belangrijk. Hierbij nog even de voordelen van een juist uitgelijnde auto:

  • Zuiniger rijden
  • Langere levensduur van de banden
  • Comfortabeler rijden
  • Betere wegligging
  • Voorkomen van bandslijtage

3D uitlijnen

VDG Autoservice heeft al veel auto’s precies goed uitgelijnd de weg op mogen sturen. Volgt u ook? Maak een afspraak via telefoonnummer 0164-211624. Kies ook voor 3D uitlijnen!

Back to top