Airco vullen

Een optimaal werkend aircosysteem

Om de airco in uw auto optimaal te laten werken, is van belang eens in de zoveel tijd uw airco bij te vullen. Op deze manier kunt u comfortabel, ontspannen en geconcentreerd autorijden. In de zomer houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt u beslagen autoruiten. Kies ook voor de aircoservice van VDG Autoservice in Halsteren en breng een bezoekje aan onze garage!

De aircoservicebeurt

VDG Autoservice raadt u aan om elke twee jaar uw auto langs te brengen voor een aircoservicebeurt, waarbij het gehele aircosysteem wordt gecontroleerd. Hierbij worden hoge en lage druk gecontroleerd, evenals de uitstroomtemperatuur en het interieurfilter. Indien nodig worden deze onderdelen vervangen. Het koudemiddel wordt vervangen en alle componenten en verbindingselementen worden op lekkage gecontroleerd. De vakkundige technici van VDG Autoservice zorgen ervoor dat bij het vullen van uw airco alles in optimale conditie blijft. Door uw airco regelmatig bij te laten vullen, voorkomt u dure reparaties, nare geuren in de auto en branderige ogen.

Voor een betere luchtkwaliteit

Het bij laten vullen van het aircosysteem betekent niet alleen meer comfort tijdens het autorijden. Het draagt tevens bij aan de verkeersveiligheid. Het concentratievermogen en de reactiesnelheid van autobestuurders is sterk afhankelijk van de situatie in de auto. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat bestuurders in een ‘frisse omgeving’ veel alerter reageren en minder vaak betrokken zijn bij auto ongelukken. Bovendien dient het vullen van de airco ook als luchtfilter en bepaalt het systeem de kwaliteit van de lucht die u inademt. Een verouderde luchtfilter kan er zelfs voor zorgen dat de luchtkwaliteit in de auto wel 6 keer meer verontreinigd is dan buitenlucht! Dit is niet wenselijk. Laat uw airco dan ook vullen bij VDG Autoservice.

Onze werkwijze

De garage van VDG Autoservice beschikt over moderne en professionele apparatuur om airco bij te vullen. Onze technici kunnen dit voor elk type en merk auto uitvoeren. Is er iets mis met het aircosysteem van uw auto? Wij zullen snel en efficiënt de storing kunnen achterhalen en contact met u opnemen. Vervolgens geven wij u inzicht in de reden van de storing en geven advies over de reparatie en bijbehorende kosten. Kortom: bij VDG Autoservice weet u waar u aan toe bent.

Kom gerust eens langs!

Is het tijd om de aircosysteem van uw auto bij te laten vullen? Maak dan een afspraak met VDG Autoservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0164-211624 en onze medewerkers staan voor u klaar om de airco bij te vullen.

Airco vullen auto

Back to top