APK Keuring

Tijd om uw auto te laten keuren?

Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK Keuring? Kom voor uw keuring naar VDG Autoservice in Halsteren. Onze vakkundig opgeleide medewerkers controleren uw auto en repareren waar nodig. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw auto weer aan alle eisen voldoet en u veilig de weg op kunt. Uw veiligheid is onze zorg. Kom voor uw APK naar VDG en maak van te voren eens een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

APK bij VDG Autoservice

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto onder andere op verkeersveiligheid, milieu en registratie gecontroleerd. Wilt u uw auto laten keuren? U kunt dan terecht in onze nieuwe garage in Halsteren. VDG Autoservice is in het bezit van de modernste apparatuur. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid. Omdat de technologie in de autowereld snel verandert, zorgen wij ervoor dat wij ook optimaal up-to-date blijven.

Wanneer moet mijn auto naar de keuring?

Heeft u een nieuwe auto die op benzine rijdt? Dan moet uw auto vier jaar na ingebruikname voor het eerst door de keuring. Daarna moet de auto twee keer om de twee jaar worden gekeurd en vervolgens ieder jaar opnieuw. Heeft u een nieuwe auto op diesel of LPG? Dan moet deze na drie jaar voor de eerste keer bij de keuring verschijnen en daarna jaarlijks. Auto’s ouder dan dertig jaar moeten om de 2 jaar worden gekeurd en auto’s van voor 1960 zijn zelfs geheel vrijgesteld van de keuringsplicht. Wilt u weten wat de afloopdatum van de keuringsperiode is? Deze kunt u in het APK keuringsrapport vinden.

Ook voor onderhoud

Hoewel de APK Keuring een jaar lang geldig is, biedt dit natuurlijk geen garantie dat u altijd veilig en zonder problemen kunt blijven rijden. VDG raadt u dan ook aan om uw auto tussentijds regelmatig laat controleren en onderhouden. Denk bijvoorbeeld eens aan een kleine of grote onderhoudsbeurt, waar uw auto op essentiële punten gecontroleerd wordt. Wij informeren u vooraf over eventuele kosten en geven u altijd eerlijke adviezen. Op deze manier komt u nooit onverwacht voor verrassingen te staan.

Neem contact op met VDG

Wilt u uw auto langs brengen voor de APK Keuring? Maak eens een afspraak met de keurmeester van VDG Autoservice in Halsteren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0164-211624. Wanneer u uw APK combineert met een grote onderhoudsbeurt, ontvangt u de APK Keuring zelfs geheel gratis!

APK Keuring Auto

Back to top