Auto garage

Welkom bij VDG!

Voor een vakkundige auto garage met professioneel opgeleide monteurs, moet u bij VDG Autoservice in Halsteren zijn. Van APK Keuring tot chiptuning. Van airco vullen tot banden wisselen: wij verrichten onderhoud en reparaties voor bijna elk merk en type auto. In onze nieuwe garage in Halsteren bent u ervan verzekerd dat uw auto in goede handen is. Wij stellen hoge eisen aan onszelf en aan onze medewerkers. Onze kennis is dan ook altijd up-to-date. Kom eens binnenlopen om kennis te maken of bel ons voor het maken van een afspraak.

De voordelen van onderhoud

Onderhoud aan uw auto biedt vele voordelen. Ten eerste gaat het natuurlijk om de veiligheid van uzelf en eventuele medepassagiers. Ten tweede verkleint u de kans op pech door regelmatig onderhoud te laten plegen door een auto garage. VDG Autoservice raadt u dan ook aan om niet alleen tijdens de APK Keuring uw auto te laten controleren, maar tussentijds ook voor een grote of kleine onderhoudsbeurt te kiezen. Combineert u de grote onderhoudsbeurt met de APK Keuring? Dan ontvangt u de keuring zelfs geheel gratis! Tot slot is een bijkomend voordeel van het onderhoud door een garage het feit dat u simpelweg de levensduur van uw auto verlengt. Het kopen van een wagen is een investering waar u immers jarenlang plezier aan wilt beleven, nietwaar? VDG Autoservice staat dan ook voor u klaar om uw auto in topconditie te houden!

Professioneel in kwaliteit

Onze moderne garage in Halsteren beschikt over de meest professionele apparatuur. Tevens werken er bij VDG Autoservice enkel goed opgeleide technici. Wij hechten niet alleen waarde aan kwaliteit in onze werkzaamheden, maar ook ons personeel wordt zorgvuldig geselecteerd. Ook houden wij onze kennis up-to-date door ons personeel regelmatig bij te scholen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat wij op een professionele, vakkundige manier uw auto onder handen kunnen nemen. Voordat wij tot reparaties overgaan, zullen wij eerst met u overleggen en u inzicht geven in het probleem en bijbehorende kosten. U weet bij onze garage dus precies wat u kunt verwachten. Prettig gevoel toch?

Auto garage

Breng uw auto eens langs!

Hebben wij u weten te overtuigen van de uitgebreide dienstverlening van onze auto garage? Dan heten wij u van harte welkom in onze garage in het mooie Halsteren. Wij kunnen de meest uiteenlopende reparaties en onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Ook voor meer maatwerk wensen zoals chiptuning kunt u bij ons terecht. Bel onze auto garage voor een afspraak op telefoonnummer: 0164-211624.

Back to top