Auto onderhoud

Bezoek onze garage

Heeft uw auto onderhoud nodig? Kom dan snel naar VDG Autoservice. Onze garage is enorm veelzijdig. Wij vervangen uw banden. Wij verzorgen uw APK keuring. Wij regelen het beste onderhoud voor uw auto. Elke onderhoudsbeurt volbrengen wij met behulp van de nieuwste en beste apparatuur. Bovendien zijn al onze monteurs zeer goed ervaren. En zij worden regelmatig bijgeschoold. Lees dus snel verder wat zij voor het onderhoud van uw auto kunnen betekenen!

Als uw auto onderhoud behoeft

Auto onderhoud bestaat uit verschillende aspecten. Zo is het verstandig regelmatig de auto te laten controleren op bijvoorbeeld de vloeistoffen, de remmen en de lichten. Dit is belangrijk voor uw veiligheid, die van uw medepassagiers en de overige weggebruikers. Juist onderhoud biedt u daarnaast nog meer voordelen. Wist u dat bijvoorbeeld de levensduur van uw auto verlengd wordt als u hem periodiek laat onderhouden? De kans op pech onderweg wordt bovendien zeer verkleind. Dat scheelt u weer onvoorziene kosten en vertraging! Tot slot is onderhoud belangrijk voor het milieu. Een lekkende of rokende auto is immers funest voor de natuur.

De grote en de kleine beurt

Er zijn verschillende soorten onderhoudsbeurten. Bij VDG Autoservice kunt u een kleine of een grote beurt afnemen. Bij een kleine beurt worden de meest belangrijke zaken gecontroleerd. We hebben het dan over vloeistoffen, verlichting, remmen, ruitenwissers, schokdempers, filters en de uitlaat. Bij een grote beurt wordt er nog wat verder gekeken. Denk bijvoorbeeld aan een nauwkeurige controle van het remsysteem. Bij deze controle worden de remmen ook meteen gereinigd, gangbaar gemaakt en afgesteld. Moet er iets daadwerkelijk gerepareerd worden? Dan ontvangt u daar 3 maanden BOVAG-garantie op. Zowel op de geleverde arbeid als op de gemonteerde onderdelen (m.u.v. elektrische onderdelen). Klinkt goed hè! Wat u ook kunt doen, is de onderhoudsbeurt combineren met de verplichte APK keuring. Laatstgenoemde is dan gratis!

De kenmerken van VDG Autoservice

Graag delen wij u de kenmerken van onze garage mee. Als u het onderhoud van uw (bedrijfs)wagen namelijk door onze vakmensen laat uitvoeren, verzekerd u uzelf van enkele mooie garanties. Wij noemen:

  • Ervaren monteurs
  • Up-to-date kennis
  • RDW erkend
  • Allerhande reparaties
  • Nieuwste apparatuur

Auto onderhoud

Wacht niet te lang

Is uw vierwieler toe aan een onderhoudsbeurt? Wacht dan niet te lang. Maak een afspraak! Bel de monteurs van VDG Autoservice op telefoonnummer 0164-211624. Uw auto verdient goed onderhoud, waardoor u weer voor lange tijd veilig de weg op kunt!

Back to top