Autoservice

Op zoek naar een onafhankelijke garage?

Bent u op zoek naar een onafhankelijk garagebedrijf bij u in de buurt? Dan bent u bij VDG Autoservice aan het juiste adres. Ons bedrijf is RDW erkend en aangesloten bij BOVAG. Bij VDG Autoservice bent u dus verzekerd van een betrouwbaar en professioneel partner op het gebied van auto en reparatiewerkzaamheden. Wij hebben een uitgebreide dienstverlening, die varieert van APK Keuring en bandenwissel, tot meer maatwerk producten zoals chiptuning. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van VDG Autoservice? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken of leep eens binnen in onze nieuwe garage in Halsteren!

Kwaliteit en veiligheid voorop!

Onze moderne auto garage is in Halsteren gevestigd. Vanuit ons nieuwe pand werken wij elke dag weer met plezier aan het uitbreiden en op peil houden van de kwaliteit van onze dienstverlening. Veiligheid komt bij ons op nummer 1 en VDG Autoservice zal dan ook altijd met de grootste zorg en nauwkeurigheid uw auto controleren en waar nodig repareren. Onze vakkundig opgeleide medewerkers zullen daarbij altijd met een 100% eerlijk advies komen en alvorens tot actie over te gaan, met u overleggen. Daarbij geven u inzicht in de benodigde werkzaamheden en bijbehorende kosten. U weet bij VDG Autoservice dus altijd waar u aan toe bent. Tel daar onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bij op en uw keuze is hopelijk gemaakt! Tevens zijn wij een erkend RDW garage en verrichten wij alle soorten werkzaamheden aan alle typen en merken auto’s.

Ook voor maatwerk

U kunt bij VDG Autoservice niet alleen terecht voor de meer standaard werkzaamheden aan uw auto zoals APK Keuring of banden wisselen. Wij leveren tevens ook maatwerk producten. Denk bijvoorbeeld eens aan onze chiptuning om uw auto meer pit te geven en souplesse tijdens het autorijden te geven. Met de chiptuning van VDG Autoservice beleeft u het autorijden op een totaal nieuwe manier. Ervaar zelf de krachten van uw auto en het pure rijgenot en vraag VDG Autoservice eens naar de mogelijkheden van onze maatwerk dienstverlening.

Autoservice

Wij staan voor u klaar!

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van VDG Autoservice? Is het tijd voor de jaarlijkse APK of wilt u uw banden laten wisselen? Onze garage heeft alle kennis en kunde in uw huis om uw auto in topconditie te houden en u weer veilig de weg op te sturen. Kom eens binnenlopen in ons moderne bedrijfspand in Halsteren of maak van te voren een afspraak door te bellen op nummer: 0164-211624. VDG Autoservice staat voor u klaar!

Back to top