Banden balanceren

Onze veelzijdige bandenservice

Zoekt u een auto garage die uw banden kan balanceren? Dan bent u bij VDG Autoservice aan het juiste adres. Wij hebben een veelzijdige bandenservice. Met de beste en nieuwste apparatuur. Onze ervaren en vakbekwame monteurs onderhouden graag uw auto om u straks weer veilig de weg op te kunnen laten gaan. Lees snel verder hoe het balanceren van banden precies in z’n werk gaat!

Waarom banden balanceren?

Als een auto nieuwe banden krijgt, bijvoorbeeld na een zomer- of winterwissel, dan is het noodzaak de banden te balanceren. Maar dan kan het helaas altijd nog gebeuren dat de banden uit balans raken. Merkt u bijvoorbeeld een onstabiele ligging op de weg? Of trilt uw auto wanneer u er mee rijdt? Dan kan het zijn dat de banden uit balans zijn geraakt. Het is verstandig daar zo snel mogelijk wat aan te doen. Doet u dat niet, dan kan het leiden tot vermoeidheid bij de bestuurder. Ook treedt dan snel vroegtijdige, ongelijkmatige slijtage aan de banden op. Ook de wielophanging van de auto slijt onnodig mee. En dit leidt uiteindelijk alleen maar tot meer kosten. Kies daarom dus voor het balanceren van uw banden. Het wegcontact is daardoor beter. En dit bevordert uw veiligheid weer! Wij raden u aan het balanceren voor alle banden te regelen. Dit garandeert optimaal comfort en een veilige wegligging.

De beste apparatuur

Wist u al dat VDG Autoservice met de beste apparatuur werkt? Als wij bijvoorbeeld banden moeten demonteren, dan gebruiken wij de Butler Powerspeed. Deze banden(de)montagemachine is momenteel de snelste en grootste op de markt. Hij heeft een opspanbereik van 8″ tot maar liefst 30″! Wat ook prettig is dat wij bij VDG Autoservice geen onderscheid maken tussen merken en typen auto’s. Iedereen is bij ons welkom. Of dat nou is voor het balanceren van banden of een APK keuring. Voor chiptuning of een powerflush. Alles kan bij onze auto garage!

Waarom VDG Autoservice?

U vraagt zich misschien af: “Waarom zou ik bij VDG Autoservice mijn banden laten balanceren?” Dat leggen wij u graag uit. Onze auto garage kenmerkt zich aan de volgende kenmerken:

  • Onze monteurs zijn zeer ervaren
  • Wij hebben up-to-date kennis paraat
  • Onze garage is RDW erkend
  • Wij verzorgen allerhande reparaties
  • Onze garage beschikt over de nieuwste apparatuur

Software

Maak een afspraak

De monteurs van VDG Autoservice balanceren graag uw banden. Bel daarom snel telefoonnummer 0164-211624. U kunt weer veilig de weg op nadat wij uw banden balanceren!

Back to top