Autoservice en auto garage Bergen op Zoom

Dé Mercedes specialist in Bergen op Zoom

Veiligheid op de weg begint met een veilige auto. Woont u in Bergen op Zoom en bent u op zoek naar een auto garage? Kom dan langs bij VDG Autoservice in Halsteren. Wij verzorgen onder andere uw APK keuring, 3D uilijnen, kunnen een storingsdiagnose voor uw auto uitvoeren en uw airco vullen. Tevens verzorgen wij voor u in Bergen op Zoom chiptuning en onze bandenservice wisselt uw zomer – en winterbanden. Maak gerust eens een afspraak met VDG en breng vanuit Bergen op Zoom een bezoekje aan onze garage. Wij zijn niet alleen Mercedes specialist, maar bieden ook service voor andere auto merken.

Auto onderhoud bij een vertrouwde garage

Voor de veiligheid van u en uw passagiers is het belangrijk om periodiek uw vloeistoffen, remmen en lichten te laten controleren. Echter biedt het onderhoud aan uw auto door een auto garage meer voordelen. De kans op pech wordt verkleind en de levensduur van uw auto wordt verlengd. Bij VDG Autoservice zijn twee soorten onderhoudsbeurten mogelijk: de grote beurt en de kleine beurt. Bij de kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op de meest essentiële punten, zoals vloeistoffen, airco vullen, remmen en verlichting. De grote beurt is uitgebreider. Combineert u de grote onderhoudsbeurt met de verplichte APK keuring? Dan is de APK keuring gratis. Heeft uw auto een storing? Als Mercedes specialist kunnen wij een storingsdiagnose voor uw auto vaststellen. Informeer ook eens wat wij in Bergen op Zoom voor u op het gebied van chiptuning kunnen betekenen.

Banden balanceren?

Wanneer u uw banden wilt laten wisselen, bijvoorbeeld vanwege slijtage of omdat het tijd wordt uw zomerbanden voor winterbanden om te wisselen, is het zaak dat de banden uitgebalanceerd worden. Uitbalanceren is van belang om ongelijkmatige slijtage van de banden te voorkomen en het wegcontact te verbeteren. Dit bevordert de veiligheid. Onze bandenservice staat ook voor u in Bergen op Zoom klaar om uw banden om te wisselen.

De voordelen van VDG

U woont in Bergen op Zoom en bent op zoek naar een auto garage die uw auto vakkundig én voordelig kan repareren? Kies dan voor VDG Autoservice. Onze garage is gevestigd vlakbij Bergen op Zoom, in Halsteren. Wij geven u graag een overzicht van de voordelen die VDG u kan bieden:

  • Goed opgeleide technici
  • Nieuwste apparatuur
  • Onze kennis is altijd up-to-date
  • Naast merkonderdelen ook huismerk
  • Voor elk soort reparaties

Afspraak maken voor APK keuring?

Kortom, breng gerust een bezoekje aan onze auto garage als u in Bergen op Zoom woont. Als Mercedes specialist kunnen bieden wij ook voor andere automerken de best mogelijke service. Bent u op zoek naar een garage voor bandenservice, Chiptuning, 3D uitlijnen of een storingsdiagnose van uw auto en wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op telefoonnummer 0164-211624 en wij hopen u ook als tevreden klant in Bergen op Zoom te mogen verwelkomen!

Autogarage en Mercedes specialist in Bergen op Zoom

Back to top