Chiptuning

Meer pit en souplesse

Chiptuning is dé manier om uw auto meer pit en souplesse te geven. Bij VDG Autoservice helpen wij u hier graag aan. Via chiptuning geven wij uw auto nét dat beetje extra vermogen. Autorijden zal voor u na onze behandeling nooit meer hetzelfde zijn. Rijden met een gechiptunede auto is een ware belevenis. Wilt u straks genieten van die heerlijke krachten in uw auto? Kies dan voor VDG Autoservice. Wij gebruiken chiptuning om perfect maatwerk te realiseren. Ook voor uw auto!

Hoe werkt chiptuning?

Chiptuning kan gedaan worden bij auto’s met moderne turbomotoren. Deze motoren worden aangestuurd door een ECU (Electronic Control Unit). Bij chiptuning wordt de aansturingssoftware in het hart van uw auto aangepast. Dit gebeurt als volgt. De originele software wordt eerst uitgelezen. Dan aangepast. En vervolgens weer teruggeplaatst in het geheugen van de ECU. De hoeveelheid brandstof, de turbodruk en de inspuiting is dan gewijzigd. Vervolgens kan het grote genieten beginnen. Uw auto heeft nu namelijk 25% tot 30% meer vermogen! Heerlijk toch? Een ander groot voordeel van chiptuning is dat de auto, bij gelijke rijstijl, een verbruiksreductie van 5% tot 10% realiseert. U heeft dus meer vermogen en kunt tegelijkertijd minder gaan betalen! Bent u al overtuigd?

Voordelen van chiptuning

Het chiptunen van uw auto levert u de volgende voordelen op:

  • Meer dan 25% meer vermogen
  • Meer dan 30% extra trekkracht
  • Vlotter en sneller rijden
  • Soepeler en comfortabeler rijden
  • Efficiënter brandstofgebruik

Dit kunnen wij nog meer voor u betekenen

Bij VDG Autoservice kunt u voor veel meer dingen terecht dan het chiptunen van uw auto. Moet uw auto binnenkort weer gecontroleerd worden voor een APK? Ook dan zijn wij uw eerlijke en ervaren garage. Wilt u uw banden gebalanceerd of uitgelijnd hebben? VDG Autoservice is uw partner. Ervaart u schakelproblemen? Breng uw auto dan langs voor een storingsdiagnose. Een algemene onderhoudsbeurt pakken wij ook graag op. Kortom, wat u ook gedaan wilt hebben aan uw auto: VDG Autoservice is de oplossing!

Chiptuning auto

Klaar voor meer vermogen?

Bent u toe aan meer vermogen? Vlotter, soepeler en lekkerder over de weg heen rijden? Neem dan snel contact op met VDG Autoservice. Wij zorgen dat u straks heerlijk met uw auto de weg op kunt. Zoals nooit tevoren. Bel vandaag nog naar telefoonnummer 0164-211624. Verbeter uw auto door middel van chiptuning!

Back to top