Garage

Op zoek naar een erkend autobedrijf?

Bent u op zoek naar een garage bij u in de buurt met vakkundige technici? Kom dan eens langs bij VDG Autoservice. Of het nu om een APK Keuring of storingsdiagnose gaat: wij kunnen allround werkzaamheden verrichten voor bijna elk merk en type auto. In onze nieuwe garage is uw auto in goede handen. Wij werken met de nieuwste apparatuur en onze kennis is altijd up-to-date. Breng eens een bezoekje of maak gerust een afspraak!

Voor onderhoud en APK

Om de veiligheid van uzelf en uw medepassagiers te blijven waarborgen, is het belangrijk periodiek de vloeistoffen, remmen en lichten te laten controleren. Echter biedt onderhoud aan uw auto in een garage meer voordelen: u verkleint de kans op pech en verlengt de levensduur van uw auto. Daarom biedt VDG Autoservice twee soorten onderhoudsbeurten: een grote beurt en een kleine beurt. Bij een kleine beurt wordt de auto op een aantal essentiële punten gecontroleerd, de grote beurt is nog uitgebreider. Combineert u uw APK Keuring met een grote onderhoudsbeurt? Dan is de APK Keuring geheel gratis. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden van onze garage.

Voor kwaliteit in autoservice

In onze moderne garage beschikken wij over de modernste apparatuur, en vakkundig opgeleide technici. Wij hechten grote waarde aan uw veiligheid en zullen uw auto dan ook altijd met de grootste zorgvuldigheid en nauwkeurigheid controleren en repareren. Daarbij geven wij altijd een eerlijk advies en overleggen altijd met u, voordat wij aan reparaties gaan beginnen. Op deze manier komt u nooit voor (financiële) verwachtingen te staan. Tevens staat VDG Autoservice bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Hebben wij u al weten te overtuigen van onze uitgebreide service?

De voordelen van VDG

U kiest ook voor VDG Autoservice? Onze garage staat ook bij u in de buurt bekend om de volgende voordelen:

  • Ervaren en goed opgeleide technici
  • Onze kennis is altijd up-to-date
  • Erkend RDW garage
  • Reparaties aan elke type auto
  • Moderne apparatuur
  • Scherpe tarieven

Afspraak maken?

Hebben wij u weten te overtuigen van onze uitgebreide serviceverlening? Heeft u een probleem met uw auto of is het weer tijd voor de APK? Kom eens binnenlopen in onze garage of maak van te voren een afspraak. Bel VDG Autoservice op telefoonnummer 0164-211624 en onze garage staat voor u klaar!

Garage

Back to top