Autoservice en auto garage Halsteren

Op zoek naar een vakkundige garage?

Voor de veiligheid van u en uw medepassagiers is het van belang uw auto in goede conditie te houden. VDG Autoservice in Halsteren staat voor u klaar voor uw APK keuring, storingsdiagnose voor uw auto en onze bandenservice wisselt uw banden om. Woont u in Halsteren en bent u op zoek naar een auto garage? Breng gerust eens een bezoekje aan garage VDG in Halsteren. Ook voor chiptuning en airco vullen!

Periodiek auto onderhoud

Onderhoud van uw auto biedt niet alleen veiligheid, tevens wordt de levensduur van uw auto verlengd en de kans op pech verkleind. VDG Autoservice in Halsteren biedt twee soorten onderhoudsbeurten: de grote beurt en de kleine beurt. Bij de kleine beurt controleren we op de meest essentiële punten zoals vloeistoffen controleren, airco vullen, controle van remmen en verlichting. De grote beurt is uitgebreider. Wanneer u uw APK keuring met de grote onderhoudsbeurt combineert, is de APK keuring gratis. Ook wanneer uw storingslampje begint te branden, kunnen wij een storingsdiagnose van uw auto uitvoeren. Onze vakkundige technici helpen u weer veilig de weg op.

Langzame auto? Kies voor chiptuning!

Voor extra vermogen van uw auto, kunt u bij VDG Autoservice in Halsteren terecht voor chiptuning. Wij zorgen voor een perfect maatwerk product, dat zorgt voor extra pit en meer souplesse in uw auto. Met de chiptuning van VDG krijgt autorijden voor u een totaal nieuwe betekenis. Dankzij het extra vermogen en koppel dat vrijkomt, ervaart u nieuwe krachten en puur rijgenot! Vraag eens naar de mogelijkheden.

Storingsdiagnose van uw auto

Een van de specialiteiten van VDG Autoservice in Halsteren is de storingsdiagnose van elke auto. Wij kunnen professioneel diagnose stellen, waarbij wij bijna elk merk auto kunnen uitlezen. In onze ruime en modern uitgeruste auto garage in Halsteren hebben wij de modernste meetapparatuur. Dit is tegenwoordig wel een must, omdat de auto’s van nu helemaal vol zitten met elektronica. Wij werken met diagnose- apparatuur waardoor wij in principe elke storing kunnen opsporen en kunnen oplossen. Denk daarbij aan het uitlezen van:

  • ABS systemen
  • Parkeerhulp systemen
  • Navigatie systemen
  • Motormanagementssystemen
  • Tractioncontrol

Halsteren

Maak een afspraak bij auto garage VDG autoservice!

Is er iets mis met uw auto of wilt u de auto langs brengen in Halsteren voor het vullen van uw airco, chiptuning, een periodieke controle of voor onze bandenservice? Dat kan! Voor het maken van een afspraak met VDG in Halsteren belt u ons op telefoonnummer: 0164-211624.

Back to top