Autoservice en auto garage Heerle

Uw erkende garage

VDG Autoservice is een onafhankelijke auto garage en aangesloten bij de BOVAG. Tevens zijn we RDW erkend. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van onderhoud, airco vullen, reparaties, APK Keuring, storingsdiagnose voor uw auto, bandenservice en chiptuning. Ook voor u in Heerle kunnen wij uitstekend inspelen op uw wensen en eisen. Vanwege de combinatie van snelle service, betrouwbare medewerkers kunnen wij garantie en kwaliteit bieden. Woont u dus in Heerle? Breng dan eens een bezoekje aan VDG Autoservice.

Voor de volledige autoservice in Heerle

Onze moderne auto garage is gevestigd in Halsteren, vlakbij Heerle. Wij beschikken over de modernste apparatuur. Veiligheid staat bij VDG voorop en zullen uw auto dan ook altijd met de grootste zorgvuldigheid en nauwkeurigheid controleren. Daarbij ontvangt u ook altijd eerlijke adviezen en overleggen wij eerst met u voordat wij tot actie overgaan. In onze auto garage worden alle merken en typen personen – en bedrijfswagens onderhouden en gerepareerd. Daarbij kunnen wij alle mogelijke reparaties verrichten in onze eigen werkplaats. Wij staan in Heerle inmiddels ook bekend om onze specialisatie op het gebied van APK keuring, storingsdiagnose voor uw auto, bandenservice, airco vullen en ook voor chiptuning bent u bij onze autoservice aan het juiste adres. Vanwege onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en overleg met u, zult u nooit voor financiële verrassingen komen te staan.

Tijd voor de APK keuring van uw auto?

Is het tijd voor de APK Keuring van uw auto? Onze keurmeester keurt uw auto onder andere op verkeersveiligheid, milieubelasting en registratie. Doordat wij in het bezit zijn van de modernste en nieuwste apparatuur en onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold, bent u ervan verzekerd dat onze auto garage altijd up-to-date is. Zeker ook wat de regels omtrent de APK Keuring betreft. Woont u in Heerle? Maak van te voren een afspraak voor de keuring of loop eens binnen om te informeren naar de mogelijkheden.

De voordelen van garage VDG in Heerle

Kiest u in Heerle voor VDG Autoservice? Dan kiest u voor de volgende voordelen:

  • Uitstekend opgeleide en ervaren monteurs
  • Up-to-date kennis
  • RDW erkend
  • Voor elk soort reparatie
  • Modernste apparatuur

Bel auto garage VDG voor een afspraak

Kortom: ook als u in Heerle woont kunt u prima terecht voor de uitstekende service en kwaliteit van VDG Autoservice. Bent u op zoek naar een garage voor uw auto onderhoud, banden balanceren, Chiptuning, 3D uitlijnen of een storingsdiagnose van uw auto? Maak dan een afspraak en bel ons op telefoonnummer 0164-211624 en hopelijk wordt u ook in Heerle een tevreden klant van VDG!

Heerle

Back to top