Autoservice en auto garage Hoogerheide

Vakkundige Garage met ervaren monteurs

VDG Autoservice is dé auto garage in de buurt van Hoogerheide met de best ervaren monteurs. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat wij zijn aangesloten bij de BOVAG. En RDW erkend. Bij ons kunt u terecht voor allerhande klussen en reparaties. Een gewone APK keuring bijvoorbeeld. Of wilt u een storingsdiagnose voor uw auto laten afnemen of uw banden balanceren? Ook uw airco laten vullen kan prima bij ons. Net als uw banden laten vervangen door de bandenservice. Ook chiptuning en powerflush is mogelijk bij ons. Kortom, wanneer brengt u uw auto vanuit Hoogerheide naar VDG Autoservice?

Uw auto kan voor auto onderhoud vanuit Hoogerheide bij VDG terecht

Wat VDG Autoservice onderscheidt van vele andere garages, is dat wij geen onderscheid maken tussen merken en typen auto’s. Iedereen is bij ons welkom. Ook u vanuit Hoogerheide. Voor nieuwe banden van de bandenservice. Voor volle airco nadat u uw airco laat vullen. Voor wat extra pit in uw auto dankzij chiptuning. Voor een professionele storingsdiagnose voor uw auto uit Hoogerheide. Kortom, onze auto garage biedt het allemaal. Van de beste kwaliteit. Helemaal mooi is dat wij ook nog eens prima betaalbaar zijn. Dat komt gedeeltelijk door producten van ons huismerk. Net zo goed als de A-merken, maar stukken voordeliger. En dat ziet u terug op de factuur! Maak dus snel vanuit Hoogerheide een afspraak met ons. Bijvoorbeeld voor een APK keuring.

Altijd een eerlijke APK keuring

Een APK Keuring valt bij andere garages vaak erg duur uit. En vaak weet u niet eens waar die kosten nou op gebaseerd zijn. Zo werkt het bij VDG Autoservice gelukkig niet. Onze medewerkers zijn uitermate eerlijk. Moet er echt iets gerepareerd worden aan uw auto in Hoogerheide? Dan zullen wij dat in orde brengen in onze auto garage. Alleen die kosten brengen wij in rekening. Geen hoge kosten waarvan niet duidelijk is waarom die op de factuur staan. Geen onnodige klusjes waarvoor u de hoofdprijs moet betalen. Gewoon eerlijk werk voor een eerlijke prijs. Is het alweer tijd voor een APK Keuring? Maak dan vanuit Hoogerheide een afspraak met onze betrouwbare en bewezen auto garage.

Dienstenpakket van auto garage VDG

U kunt bij ons terecht voor:

  • Chiptuning, voor wat extra vermogen
  • Bandenservice, voor strakke banden
  • Storingsdiagnose voor uw auto, om storingen te ontdekken
  • APK Keuring, uitvoerig en eerlijk
  • Powerflush, voor de juiste reiniging

Afspraak maken bij auto garage VDG?

Bent u op zoek naar een auto garage voor een APK keuring, 3D uitlijnen, airco vullen, banden service, auto onderhoud of volledige autoservice nabij Hoogerheide? Via telefoonnummer 0164-211624 is VDG Autoservice te bereiken voor een afspraak. Maak vanuit Hoogerheide een afspraak met onze auto garage!

Hoogerheide

Back to top