VDG Autoservice – Officiele Mercedes-Benz Service Partner

Onderhoud

Het periodiek controleren van vloeistoffen, remmen en lichten is essentieel voor de veiligheid van u en uw medepassagiers. Goed onderhoud heeft echter nog veel meer voordelen. Zo wordt de levensduur van uw auto verlengd, de kans op pech onderweg wordt verkleind en het milieu wordt ontlast. VDG Autoservice hanteert twee soorten onderhoudsbeurten: De kleine en de grote onderhoudsbeurt.

Kleine onderhoudsbeurt

Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, verlichting, remmen, ruitenwissers, schokdempers, filters en de uitlaat.

Grote onderhoudsbeurt

De grote beurt is een stuk uitgebreider, hierbij wordt onder meer een nauwkeurige controle van het remsysteem uitgevoerd, hierbij worden de remmen gereinigd, gangbaar gemaakt en afgesteld.

Reparaties

Bij reparaties krijgt u bovendien drie maanden BOVAG-garantie, zowel op de geleverde arbeid als op de gemonteerde onderdelen. (elektronische delen uitgesloten). U kunt de grote onderhoudsbeurt ook combineren met de verplichte APK-keuring, de APK-keuring is dan gratis.

Service partner van LeaseProf

Wij zijn service partner van LeaseProf. Dat betekent dat wij ook het onderhoud verrichtten en bandenservice verlenen voor lease auto’s.

Officiele Mercedes-Benz Service Partner

Wij zijn VDG Autoservice

Lees meer >

Wie wij zijn

Lees meer >

Wat wij doen

Lees meer >

Waar wij zitten