Autoservice en auto garage Roosendaal

Uw auto garage voor elke reparatie

Als u op zoek bent naar een veelzijdige auto garage in de buurt van Roosendaal, dan moet u bij VDG Autoservice zijn. Wij zijn uw betrouwbare autogarage als het gaat om service en onderhoud voor uw auto. Zo zijn wij als Mercedes specialist aangesloten bij de BOVAG en bieden wij service voor diverse automerken in Roosendaal en omgeving. Bovendien is onze autogarage RDW erkend. Is het weer tijd voor een APK keuring? Die verzorgen wij graag. Maar ook voor chiptuning of airco vullen kunt u bij ons terecht. Vergeet ook niet onze goed gewaardeerde bandenservice. Of laat een storingsdiagnose voor uw auto uitvoeren. Kortom, voor elke soort reparatie kunt u vanuit Roosendaal naar VDG Autoservice komen!

Volledige autoservice in Roosendaal

Weet u al wat u in Roosendaal nodig heeft? Nieuwe banden bijvoorbeeld? Schakel dan onze bandenservice in. Behoefte aan chiptuning? Ook dat pakken we graag voor u op. Is uw airco leeg? Dan kunt u bij ons uw airco laten vullen. Ongeacht het merk of type auto. Dat geldt overigens ook voor een storingsdiagnose voor uw auto. Kortom, welke reparatie of onderhoudsbeurt u ook voor ogen heeft: onze auto garage helpt u graag. Breng uw auto naar VDG Autoservice. Wij zijn gevestigd in Halsteren. Bij ons vindt u enkel vakbekwame en eerlijke monteurs. Zij letten altijd zeer goed op de veiligheid. Zowel van henzelf, hun collega’s en die van uw auto. Ook werken wij enkel met de beste en nieuwste apparatuur. Als dat u geen zeker gevoel geeft? Laat uw auto vanuit Roosendaal dus ook bij ons achter voor de APK keuring.

Een kwalitatieve APK keuring

Een APK Keuring bij VDG Autoservice is uitvoerig en eerlijk. Wij nemen er bijvoorbeeld zeer goed de tijd voor. Wij controleren alles. De vloeistoffen, de remmen, de lampen. Maar bijvoorbeeld ook de verkeersveiligheid, de milieubelasting en de registratie. Bent u bang dat u daardoor een erg grote factuur van onze auto garage in Roosendaal zult ontvangen? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Al onze monteurs zijn namelijk uitermate eerlijk. Zij zullen nooit extra kosten in rekening brengen, als u auto uit Roosendaal nog prima in orde is. Alleen de punten die noodzakelijk gerepareerd moeten worden, brengen wij direct in rekening. Ook zullen wij u een complete beschrijving geven van de staat van uw auto. Geen verrassingen over een tijdje dus. Maak daarom snel een afspraak met onze auto garage. Wij zien u graag vanuit Roosendaal bij ons arriveren voor uw auto onderhoud!

De diensten van garage VDG Autoservice

  • Chiptuning
  • Bandenservice
  • Storingsdiagnose voor uw auto
  • APK Keuring
  • Airco vullen

Bereikbaarheid van onze auto garage

Bent u op zoek naar een garage voor banden balanceren, Chiptuning, 3D uitlijnen of een storingsdiagnose van uw auto? Bel dan VDG Autoservice via telefoonnummer 0164-211624 voor een afspraak. Onze autogarage biedt als Mercedes specialist onderhoud en service voor diverse automerken in de omgeving van Roosendaal.

Autogarage en Mercedes specialist in Roosendaal

Back to top