Autoservice en auto garage Steenbergen

Een veilige auto dankzij onze APK keuring en autoservice

Uw auto in goede staat houden is niet alleen veilig voor u en uw medepassagiers, het is ook nog eens verplicht. De autoservice van VDG staat ook voor u in Steenbergen klaar voor APK Keuring, airco vullen, storingsdiagnose voor uw auto, bandenservice en mogelijkheden voor chiptuning. Dus woont u in Steenbergen en bent u op zoek naar een professionele auto garage voor de reparatie of keuring van uw auto? Breng dan een bezoek aan VDG Autoservice in Halsteren.

VDG: erkend auto garage nabij Steenberegen

In Halsteren, vlakbij Steenbergen is onze moderne auto garage gevestigd. In onze garage beschikken wij over de modernste apparatuur en goed opgeleide technici. Veiligheid komt bij ons op nummer 1 en zullen uw auto daarom altijd met de grootste zorg en nauwkeurigheid controleren en repareren tijdens uw auto onderhoud. Wij geven daarbij altijd eerlijk advies en overleggen altijd met u, voordat wij tot actie overgaan. Mede dankzij onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding zult u daarom nooit voor (financiële) verrassingen komen te staan. Tevens zijn wij een erkend RDW garage en verrichten alle reparaties aan alle soorten auto’s in eigen werkplaats vlakbij Steenbergen. Ook in Steenbergen staan wij bekend om onze expertise op het gebied van APK Keuring, storingsdiagnose voor uw auto, bandenservice, airco vullen en chiptuning. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw auto!

Garage VDG staat voor vakmanschap en kwaliteit

Ook wanneer u in Steenbergen woont kunnen wij als auto garage veel voor u betekenen. Wij repareren uw auto vakkundig én voordelig. Hieronder geven wij u graag een beeld van de voordelen die u met VDG Autoservice heeft wanneer u besluit uw auto naar onze werkplaats te brengen:

  • Goed opgeleide, bijgeschoolde technici
  • Moderne apparatuur
  • Up-to-date kennis
  • Naast merkonderdelen leveren wij ook een voordelig huismerk
  • U kunt bij ons terecht voor airco vullen tot chiptuning

Autoservice Steenbergen

Bent u overtuigd van onze autoservice?

Bent u overtuigd van onze uitgebreide service en kwaliteit in Steenbergen? Bent u op zoek naar een garage in de buurt van Steenbergen die uw airco kan vullen, APK keuring kan verzorgen, uw banden kan balanceren, een storingsdiagnose voor uw auto kan uitlezen of chiptuning? Dan heten wij u van harte welkom in onze nieuwe moderne auto garage met bandenservice. Wilt u een afspraak maken met VDG Autoservice? Bel ons dan op telefoonnummer 0164-211624. Ook in Steenbergen staat VDG voor u klaar!

Back to top