Autoservice en auto garage Tholen

Uw veelzijdige garage

Zoekt u een onafhankelijke auto garage in de beurt van Tholen? Dan bent u bij VDG Autoservice aan het juiste adres. Onze garage is aangesloten bij de BOVAG. U weet dus zeker een betrouwbaar en bewezen partner gevonden te hebben. Ons dienstenaanbod varieert van een standaard APK keuring tot chiptuning. Maar ook voor airco vullen, bandenservice of een storingsdiagnose voor uw auto kunt u bij ons terecht. Behoefte aan hulp in Tholen? Laat VDG Autoservice u dan helpen!

Wat kan garage VDG voor u in Tholen kunnen betekenen

VDG Autoservice is gevestigd in Halsteren. Makkelijk te bereiken vanuit Tholen dus. Wist u al dat onze auto garage beschikt over de modernste apparatuur? Deze apparatuur is bovendien geschikt voor alle merken en typen auto’s en bedrijfswagens. Het maakt ons dus niet uit met welke wagen u aan komt rijden. Wij gaan de airco vullen. Wij voeren de storingsdiagnose voor uw auto uit. En wij realiseren de chiptuning. Is het weer tijd voor de wissel tussen zomer- en winterbanden? Dan kunt u prima bij ons terecht voor de bandenservice. Al onze werkzaamheden volbrengen wij zorgvuldig en nauwkeurig. Hierbij letten wij dan ook zeer goed op de veiligheid van onszelf en uw auto. Wij maken geen schade. Ook zullen wij u altijd eerlijk vertellen hoe de staat van uw auto is. Dat brengt ons bij de APK keuring. Als u deze door ons laat uitvoeren, dan weet u zeker dat u nooit kosten zult betalen voor onnodige klusjes. Wij vertellen u enkel wat er echt gerepareerd moet worden. Kortom, breng uw auto vanuit Tholen voortaan ook naar onze betrouwbare en bewezen auto garage!

Altijd up-to-date op het gebied van auto onderhoud

De autobranche vernieuwt tegenwoordig zeer snel. Wij van VDG Autoservice vinden het daarom erg belangrijk mee te gaan met deze ontwikkelingen. Daarom hebben wij de nieuwste apparatuur in onze auto garage staan. Ook onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold. U kunt er in Tholen dus zeker van zijn dat tijdens uw APK Keuring niets vergeten wordt. Wij letten goed op verkeersveiligheid, milieubelasting en registratie. Maak dus snel een afspraak vanuit Tholen en zet uw auto in onze garage! Nog even in het kort:

  • Al onze monteurs zijn prima opgeleid
  • Met up-to-date kennis
  • Wij pakken elke soort reparatie op
  • Onze garage is RDW erkend
  • Wij beschikken over de nieuwste apparatuur

Tholen

Maak een afspraak bij auto garage VDG

Bent u op zoek naar een garage voor bandenservice, airco vullen, Chiptuning, 3D uitlijnen of een storingsdiagnose van uw auto in Tholen? Maak dan snel een afspraak met VDG Autoservice. Bel naar telefoonnummer 0164-211624. Wij zien u dan binnenkort graag vanuit Tholen tegemoet!

Back to top